Afvoer verstopt ?

Rioolservice SOS lost rioolproblemen in en rond uw huis of bedrijf snel en vakkundig op.

Certificering

Is uw Afvoer verstopt?

Komt het water omhoog in uw wc, douche, bad, wastafel of gootsteen of loopt het water niet meer weg? Dan is waarschijnlijk uw afvoer verstopt. Een vervelend probleem want de afvoer wordt dagelijks veelvuldig gebruikt. Een verstopte afvoer zorgt, naast de nodige problemen en ergernis, ook voor nare luchtjes in huis. Het is van belang om de afvoer spoedig te ontstoppen.

Afvoer ontstoppen

Om de afvoer te ontstoppen, zal eerst gekeken moeten worden of de verstopping zich in de hoofdafvoer of in een lokale afvoer bevindt. Een lokale verstopping kunt u zelf proberen op te lossen door een ontstopper te gebruiken en de sifon los te halen en schoon te maken. Een verstopping in de hoofdafvoer is minder eenvoudig zelf op te lossen. Deze zorgt er uiteindelijk voor dat alle afvoeren in huis het afvalwater niet meer af kunnen voeren. Lukt het niet om uw afvoer zelf te ontstoppen? Wacht dan niet te lang en laat uw afvoer ontstoppen door Springer Ontstoppings Service.

Afvoer reinigen

Voorkom een verstopte afvoer door zorgvuldig om te gaan met afvalresten die u door de afvoer spoelt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vette etensresten die door de gootsteenafvoer worden gespoeld. Deze hechten zich aan de binnenkant van uw leidingen waardoor verstoppingsgevaar op de loer ligt. Spoel regelmatig een ontvetter met heet water door de afvoer om deze te reinigen. Een onderhoudsplan voor het periodiek reinigen van uw riool draagt bij aan het voorkomen van verstoppingen in uw hoofdafvoer.

Snel en vakkundig hulp nodig?

Springer Ontstoppings Service is zo spoedig mogelijk ter plaatse om uw afvoer professioneel te ontstoppen en te reinigen. Wij zorgen ervoor dat de afvoer weer goed doorloopt en u snel weer probleemloos gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen welke tot de basis van onze levensbehoeftes behoren.

Springer Ontstoppings Service is al jaren een begrip in de regio Zuid-Holland als het gaat om snelle en betrouwbare oplossingen voor een betaalbare prijs voor alle soorten riool- of afvoerproblemen.

De grote vakkennis van riolen, afvoerinstallaties, de kundige en bevlogen medewerkers en de meest moderne apparatuur zorgen ervoor dat problemen niet alleen snel opgelost, maar ook vermeden kunnen worden. Een goede installatie, periodiek onderhoud, duidelijk en degelijk advies, en vooral zo snel mogelijk ter plaatse zijn als een probleem zich voordoet, zijn de speerpunten van de werkwijze van Rioolservice SOS.

Het bedrijf staat bekend om de duidelijke transparante wijze van communiceren over de oorzaak van het probleem, de kundige aanpak van de oplossing en een reële opgave van de kosten die ermee gemoeid zijn. De medewerkers van Rioolservice SOS blijven eigenaar van het probleem totdat het samen met de klant is opgelost. Deze manier van werken wekt vertrouwen.

Starttarief ontstoppen en reinigen € 135,- inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 30 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er € 28,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button