Is uw afvoer Verstopt?

Starttarief ontstoppen en reinigen € 115,-

Dit tarief is inclusief:

 • Eerste 45 minuten werk
 • Voorrijkosten
 • Inzet materieel
 • BTW
 • Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er 25 euro per kwartier bij.
  Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen.
  Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

  Is uw Afvoer verstopt?

  Komt het water omhoog in uw wc, douche, bad, wastafel of gootsteen of loopt het water niet meer weg? Dan is de kans groot dat er een verstopping in de afvoer aanwezig is. Een vervelend probleem want de afvoer wordt dagelijks veelvuldig gebruikt. Een verstopte afvoer zorgt, naast de nodige problemen en ergernis, ook voor nare luchtjes in huis. Het is van belang om de afvoer spoedig te ontstoppen.

  Afvoer ontstoppen

  Om de afvoer te ontstoppen, zal eerst gekeken moeten worden of de verstopping zich in de hoofdafvoer of in een lokale afvoer bevindt. Een lokale verstopping kunt u zelf proberen op te lossen door een ontstopper te gebruiken en de sifon los te halen en schoon te maken. Een verstopping in de hoofdafvoer is minder eenvoudig zelf op te lossen. Deze zorgt er uiteindelijk voor dat alle afvoeren in huis het afvalwater niet meer af kunnen voeren. Lukt het niet om uw afvoer zelf te ontstoppen? Wacht dan niet te lang en laat uw afvoer ontstoppen door Springer Ontstoppings Service.

  Afvoer reinigen

  Voorkom een verstopte afvoer door zorgvuldig om te gaan met afvalresten die u door de afvoer spoelt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vette etensresten die door de gootsteenafvoer worden gespoeld. Deze hechten zich aan de binnenkant van uw leidingen waardoor verstoppingsgevaar op de loer ligt. Spoel regelmatig een ontvetter met heet water door de afvoer om deze te reinigen. Een onderhoudsplan voor het periodiek reinigen van uw riool draagt bij aan het voorkomen van verstoppingen in uw hoofdafvoer.

  Snel en vakkundig hulp nodig?

  Springer Ontstoppings Service is zo spoedig mogelijk ter plaatse om uw afvoer professioneel te ontstoppen en te reinigen. Wij zorgen ervoor dat de afvoer weer goed doorloopt en u snel weer probleemloos gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen welke tot de basis van onze levensbehoeftes behoren.