Is uw dakgoot verstopt?

Starttarief ontstoppen en reinigen € 115,-

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er 25 euro per kwartier bij.
Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Uw dakgoot ontstoppen

Gedurende het jaar hebben we in Nederland met de nodige, soms hevige, regenbuien te maken. Uw dakgoot zorgt ervoor dat het regenwater afgevoerd wordt naar de regenpijp. Samen maken zij deel uit van de hemelwaterafvoer. Wanneer het regenwater over de rand van de dakgoot komt of langs uw muren naar beneden stroomt, dan is uw dakgoot verstopt of zit er een verstopping elders in uw hemelwaterafvoer of grondleiding. U zult deze moeten ontstoppen om lekkages in uw woning of waterschade aan muren of houtwerk van ramen en kozijnen te voorkomen.

Uw dakgoot schoonmaken

U kunt zelf uw dakgoot schoonmaken door het dak op te gaan en uw dakgoot schoon te maken. De oorzaak van een verstopping is vaak een overdaad van bladeren, takjes en mos in de dakgoot waarbij de toevoer naar de regenpijp geblokkeerd wordt. Verwijder het vuil om de verstopping te verhelpen en plaats eventueel bladvangers of bolroosters om herhaling te voorkomen. 

Laat uw dakgoot regelmatig reinigen

Een verstopping in de dakgoot is vaak de oorzaak van achterstallig onderhoud. Dit is eenvoudig te voorkomen door uw dakgoot jaarlijks één of tweemaal te reinigen. Springer Ontstoppings Service kan u daarbij helpen. Wij stellen een onderhoudsplan voor u op waardoor u zelf geen omkijken meer heeft naar het onderhoud. Uw dakgoot wordt professioneel gereinigd en gecontroleerd op gebreken.

Direct vakkundige hulp nodig?

De weersomstandigheden zijn meestal niet ideaal wanneer zich een probleem in de dakgoot voordoet en misschien vindt u het niet prettig om zelf het dak op te gaan. Dat begrijpen wij, laat ons daarom uw probleem verhelpen. Springer Ontstoppings Service is snel inzetbaar en beschikt over de nodige apparatuur en deskundige medewerkers om uw dakgoot en hemelwaterafvoer te ontstoppen, schoon te maken en te controleren op scheuren of gebreken om verdere lekkages, vervuiling of schade aan uw woning te voorkomen.