Dakgoot verstopt

Rioolservice SOS lost rioolproblemen in en rond uw huis of bedrijf snel en vakkundig op.

Certificering

Uw dakgoot ontstoppen

Gedurende het jaar hebben we in Nederland met de nodige, soms hevige, regenbuien te maken. Uw dakgoot zorgt ervoor dat het regenwater afgevoerd wordt naar de regenpijp. Samen maken zij deel uit van de hemelwaterafvoer. Wanneer het regenwater over de rand van de dakgoot komt of langs uw muren naar beneden stroomt, dan is uw dakgoot verstopt of zit er een verstopping elders in uw hemelwaterafvoer of grondleiding. U zult deze moeten ontstoppen om lekkages in uw woning of waterschade aan muren of houtwerk van ramen en kozijnen te voorkomen.

Uw dakgoot schoonmaken

Is uw dakgoot verstopt? U kunt zelf uw dakgoot schoonmaken door het dak op te gaan en uw dakgoot schoon te maken. De oorzaak van een verstopping is vaak een overdaad van bladeren, takjes en mos in de dakgoot waarbij de toevoer naar de regenpijp geblokkeerd wordt. Verwijder het vuil om de verstopping te verhelpen en plaats eventueel bladvangers of bolroosters om herhaling te voorkomen.

Laat uw dakgoot regelmatig reinigen

Een verstopping in de dakgoot is vaak de oorzaak van achterstallig onderhoud. Dit is eenvoudig te voorkomen door uw dakgoot jaarlijks één of tweemaal te reinigen. Springer Ontstoppings Service kan u daarbij helpen. Wij stellen een onderhoudsplan voor u op waardoor u zelf geen omkijken meer heeft naar het onderhoud. Uw dakgoot wordt professioneel gereinigd en gecontroleerd op gebreken.

Direct vakkundige hulp nodig?

De weersomstandigheden zijn meestal niet ideaal wanneer zich een probleem in de dakgoot voordoet en misschien vindt u het niet prettig om zelf het dak op te gaan. Dat begrijpen wij, laat ons daarom uw probleem verhelpen. Springer Ontstoppings Service is snel inzetbaar en beschikt over de nodige apparatuur en deskundige medewerkers om uw dakgoot en hemelwaterafvoer te ontstoppen, schoon te maken en te controleren op scheuren of gebreken om verdere lekkages, vervuiling of schade aan uw woning te voorkomen.

Springer Ontstoppings Service is al jaren een begrip in de regio Zuid-Holland als het gaat om snelle en betrouwbare oplossingen voor een betaalbare prijs voor alle soorten riool- of afvoerproblemen.

De grote vakkennis van riolen, afvoerinstallaties, de kundige en bevlogen medewerkers en de meest moderne apparatuur zorgen ervoor dat problemen niet alleen snel opgelost, maar ook vermeden kunnen worden. Een goede installatie, periodiek onderhoud, duidelijk en degelijk advies, en vooral zo snel mogelijk ter plaatse zijn als een probleem zich voordoet, zijn de speerpunten van de werkwijze van Rioolservice SOS.

Het bedrijf staat bekend om de duidelijke transparante wijze van communiceren over de oorzaak van het probleem, de kundige aanpak van de oplossing en een reële opgave van de kosten die ermee gemoeid zijn. De medewerkers van Rioolservice SOS blijven eigenaar van het probleem totdat het samen met de klant is opgelost. Deze manier van werken wekt vertrouwen.

Starttarief ontstoppen en reinigen € 135 inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 30 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er € 28,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button