Douche of Afvoer verstopt

Rioolservice SOS lost rioolproblemen in en rond uw huis of bedrijf snel en vakkundig op.

Certificering

Is uw douche of badafvoer verstopt?

Blijft het water in uw douchebak staan of loopt het water in uw bad niet weg wanneer u de stop eruit haalt? Dan is vrijwel zeker uw uw douche of badafvoer verstopt. Even lekker douchen of even ontspannen in bad is er niet bij want u zult de douche afvoer of de badafvoer zo snel mogelijk moeten ontstoppen. De afvoer komt uit op het hoofdriool en kan snel voor meer problemen zorgen elders in het huis, wacht hier dus niet te lang mee.

Uw douche of badafvoer ontstoppen

Is uw afvoer verstopt ? Het zelf ontstoppen van de douche afvoer of badafvoer is minder eenvoudig dan het lijkt. U kunt vloeibare ontstopper gebruiken, maar dit biedt niet altijd een structurele oplossing. In een badkamer is het vaak minder snel zichtbaar waar de verstopping zich precies bevindt en of deze verholpen is of dat de verstopping alleen verplaatst is. Wij raden u aan om bij een verstopping van uw douche of bad direct een professional in te schakelen om erger te voorkomen.

De douche of badafvoer reinigen

Zeepresten, zand, lange haren, haarspeldjes, sieraden, klein speelgoed; er verdwijnt van alles in uw douche of badafvoer naar het riool. Hiervan blijft het een en ander in eerste instantie aan de oppervlakte van de douchebak of van het bad hangen. Zorg ervoor dat u dit regelmatig meeneemt tijdens uw schoonmaakronde in de badkamer. Zo verkleint u de kans dat het verderop in het riool terecht komt.

Professionele hulp inschakelen

Springer Ontstoppings Service beschikt over deskundige medewerkers met grote vakkennis en de modernste apparatuur om de verstopping in uw douche afvoer of badafvoer in kaart te brengen en te verhelpen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Wij zorgen er graag voor dat u snel weer kunt genieten van een warme douche of kunt ontspannen in bad.

Springer Ontstoppings Service is al jaren een begrip in de regio Zuid-Holland als het gaat om snelle en betrouwbare oplossingen voor een betaalbare prijs voor alle soorten riool- of afvoerproblemen.

De grote vakkennis van riolen, afvoerinstallaties, de kundige en bevlogen medewerkers en de meest moderne apparatuur zorgen ervoor dat problemen niet alleen snel opgelost, maar ook vermeden kunnen worden. Een goede installatie, periodiek onderhoud, duidelijk en degelijk advies, en vooral zo snel mogelijk ter plaatse zijn als een probleem zich voordoet, zijn de speerpunten van de werkwijze van Rioolservice SOS.

Het bedrijf staat bekend om de duidelijke transparante wijze van communiceren over de oorzaak van het probleem, de kundige aanpak van de oplossing en een reële opgave van de kosten die ermee gemoeid zijn. De medewerkers van Rioolservice SOS blijven eigenaar van het probleem totdat het samen met de klant is opgelost. Deze manier van werken wekt vertrouwen.

Starttarief ontstoppen en reinigen € 135 inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 30 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er € 28,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button