Is uw douche of badafvoer verstopt?

Starttarief ontstoppen en reinigen € 115,-

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er 25 euro per kwartier bij.
Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Is uw douche of badafvoer verstopt?

Blijft het water in uw douchebak staan of loopt het water in uw bad niet weg wanneer u de stop eruit haalt? Dan is het vrijwel zeker dat uw douche of badafvoer verstopt is. Even lekker douchen of even ontspannen in bad is er niet bij want u zult de douche afvoer of de badafvoer zo snel mogelijk moeten ontstoppen. De afvoer komt uit op het hoofdriool en kan snel voor meer problemen zorgen elders in het huis, wacht hier dus niet te lang mee.

Uw douche of badafvoer ontstoppen

Het zelf ontstoppen van de douche afvoer of badafvoer is minder eenvoudig dan het lijkt. U kunt vloeibare ontstopper gebruiken, maar dit biedt niet altijd een structurele oplossing. In een badkamer is het vaak minder snel zichtbaar waar de verstopping zich precies bevindt en of deze verholpen is of dat de verstopping alleen verplaatst is. Wij raden u aan om bij een verstopping van uw douche of bad direct een professional in te schakelen om erger te voorkomen.

De douche of badafvoer reinigen

Zeepresten, zand, lange haren, haarspeldjes, sieraden, klein speelgoed; er verdwijnt van alles in uw douche of badafvoer naar het riool. Hiervan blijft het een en ander in eerste instantie aan de oppervlakte van de douchebak of van het bad hangen. Zorg ervoor dat u dit regelmatig meeneemt tijdens uw schoonmaakronde in de badkamer. Zo verkleint u de kans dat het verderop in het riool terecht komt.

Professionele hulp inschakelen

Springer Ontstoppings Service beschikt over deskundige medewerkers met grote vakkennis en de modernste apparatuur om de verstopping in uw douche afvoer of badafvoer in kaart te brengen en te verhelpen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Wij zorgen er graag voor dat u snel weer kunt genieten van een warme douche of kunt ontspannen in bad.