Gootsteen verstopt

Rioolservice SOS lost rioolproblemen in en rond uw huis of bedrijf snel en vakkundig op.

Certificering

Is de gootsteen verstopt in uw keuken?

Loopt het water in uw gootsteen maar moeizaam weg of blijft het water in de gootsteen staan? Dan lijkt het erop dat de gootsteen verstopt is geraakt. De afvoer van de gootsteen in de keuken krijgt veel te verduren. Handen wassen, groenten, vlees en vis schoonspoelen, borden afspoelen (vaatwasser); de gootsteenafvoer wordt intensief gebruikt. Het wekt veel ergernis wanneer er niet op normale manier gebruik van de gootsteen gemaakt kan worden en vraagt dan ook om een snelle oplossing.

De gootsteen van uw keuken ontstoppen

Een verstopping in de gootsteenafvoer zult u moeten ontstoppen. Soms is een verstopping eenvoudig te verhelpen door de sifon/zwanenhals los te halen en schoon te maken.

Lukt het u niet zelf om de sifon te reinigen of loopt het water nog steeds niet weg? Schakel dan Springer Ontstoppings Service in. De kans bestaat dat de verstopping zich verderop in uw afvoer bevindt. Dit is niet zo eenvoudig zelf te verhelpen en kan op meerdere plekken in het huis problemen gaan veroorzaken.

De gootsteen van uw keuken reinigen

U kunt zelf maatregelen nemen om de kans op verstoppingen te verkleinen. Gebruik een zeefje in uw afvoerputje. Grotere etensresten of groente-afval spoelt u niet direct de afvoer in. Reinig het zeefje dagelijks. Maak de sifon/zwanenhals onder uw gootsteen ook regelmatig schoon. Achtergebleven afval in de sifon kan zo niet verder het riool in spoelen.

Snelle actie gewenst?

Springer Ontstoppings Service helpt u graag van uw verstoppingsprobleem af. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om snel en professioneel te achterhalen waar de verstopping zich bevindt en deze vakkundig op te lossen. Wij zorgen ervoor dat het water weer goed door de gootsteenafvoer loopt en de dagelijkse gang van zaken zo snel mogelijk weer opgepakt kunnen worden.

Springer Ontstoppings Service is al jaren een begrip in de regio Zuid-Holland als het gaat om snelle en betrouwbare oplossingen voor een betaalbare prijs voor alle soorten riool- of afvoerproblemen.

De grote vakkennis van riolen, afvoerinstallaties, de kundige en bevlogen medewerkers en de meest moderne apparatuur zorgen ervoor dat problemen niet alleen snel opgelost, maar ook vermeden kunnen worden. Een goede installatie, periodiek onderhoud, duidelijk en degelijk advies, en vooral zo snel mogelijk ter plaatse zijn als een probleem zich voordoet, zijn de speerpunten van de werkwijze van Rioolservice SOS.

Het bedrijf staat bekend om de duidelijke transparante wijze van communiceren over de oorzaak van het probleem, de kundige aanpak van de oplossing en een reële opgave van de kosten die ermee gemoeid zijn. De medewerkers van Rioolservice SOS blijven eigenaar van het probleem totdat het samen met de klant is opgelost. Deze manier van werken wekt vertrouwen.

Starttarief ontstoppen en reinigen € 135 inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 30 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er € 28,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button