Is uw gootsteen Verstopt?

Starttarief ontstoppen en reinigen € 115,-

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er 25 euro per kwartier bij.
Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Is de gootsteen van uw keuken verstopt?

Loopt het water in uw gootsteen maar moeizaam weg of blijft het water in de gootsteen staan? Dan lijkt het erop dat er een verstopping in uw gootsteenafvoer aanwezig is. De afvoer van de gootsteen in de keuken krijgt veel te verduren. Handen wassen, groenten, vlees en vis schoonspoelen, borden afspoelen (vaatwasser); de gootsteenafvoer wordt intensief gebruikt. Het wekt veel ergernis wanneer er niet op normale manier gebruik van de gootsteen gemaakt kan worden en vraagt dan ook om een snelle oplossing.

De gootsteen van uw keuken ontstoppen 

Een verstopping in de gootsteenafvoer zult u moeten ontstoppen. Soms is een verstopping eenvoudig te verhelpen door de sifon/zwanenhals los te halen en schoon te maken.

Lukt het u niet zelf om de sifon te reinigen of loopt het water nog steeds niet weg? Schakel dan Springer Ontstoppings Service in. De kans bestaat dat de verstopping zich verderop in uw afvoer bevindt. Dit is niet zo eenvoudig zelf te verhelpen en kan op meerdere plekken in het huis problemen gaan veroorzaken.

De gootsteen van uw keuken reinigen

U kunt zelf maatregelen nemen om de kans op verstoppingen te verkleinen. Gebruik een zeefje in uw afvoerputje. Grotere etensresten of groente-afval spoelt u niet direct de afvoer in. Reinig het zeefje dagelijks. Maak de sifon/zwanenhals onder uw gootsteen ook regelmatig schoon. Achtergebleven afval in de sifon kan zo niet verder het riool in spoelen.

Snelle actie gewenst?

Springer Ontstoppings Service helpt u graag van uw verstoppingsprobleem af. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om snel en professioneel te achterhalen waar de verstopping zich bevindt en deze vakkundig op te lossen. Wij zorgen ervoor dat het water weer goed door de gootsteenafvoer loopt en de dagelijkse gang van zaken zo snel mogelijk weer opgepakt kunnen worden.