Is uw WC verstopt?

Starttarief ontstoppen en reinigen € 115,-

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er 25 euro per kwartier bij.
Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Is uw toilet verstopt?

Ziet u nog maar een klein beetje water in uw toiletpot staan of staat het juist tot aan de rand van de wc? Wil het toiletpapier niet meer doorspoelen en maakt uw wc een vreemd geluid? Dan ziet het ernaar uit dat uw wc-afvoer verstopt is. Dat is erg vervelend want we maken meerdere malen per dag gebruik van het toilet. Het is dus belangrijk dat de wc zo spoedig mogelijk weer normaal doorspoelt.

Toilet ontstoppen

Een verstopping in het toilet kan meerdere oorzaken hebben. Meestal gaat het om het gebruik van te veel wc-papier of het doorspoelen van zaken die eigenlijk niet door het toilet gespoeld moeten worden zoals bijvoorbeeld keukenpapier, vet, vochtige doekjes of producten voor vrouwelijke hygiëne. U kunt de verstopping zelf proberen te verhelpen door een ontstopper te gebruiken. Het is ook mogelijk dat de verstopping wordt veroorzaakt door een slecht vullende en doorspoelende stortbak. Deze loopt niet voldoende of te langzaam vol of het water blijft juist doorlopen. Controleert u dan de vlotter.

Bevindt de verstopping zich elders in het riool?

Wanneer een verstopping van uw wc een terugkerend probleem is, kan de verstopping zich ook elders in het riool bevinden. Bijvoorbeeld doordat het riool beschadigd is en daardoor niet meer goed aansluit. Nader onderzoek is nodig om tot een juiste indicatie en structurele oplossing te komen. Voordat nader onderzoek gedaan wordt, overleggen wij eerst met u.

Professioneel en snel

Lukt het niet om zelf het probleem te vinden of op te lossen? Bel dan Springer Ontstoppings Service. Wij verhelpen uw probleem professioneel en snel. Bij Springer Ontstoppings Service snappen wij dat u zo snel mogelijk weer gebruik wilt maken van uw toilet. Onze deskundige medewerkers beschikken over de meest moderne apparatuur om uw probleem adequaat op te sporen en op te lossen.