WC verstopt?

Rioolservice SOS lost rioolproblemen in en rond uw huis of bedrijf snel en vakkundig op.

Certificering

Is uw wc verstopt?

Ziet u nog maar een klein beetje water in uw toiletpot staan of staat het juist tot aan de rand van de wc? Wil het toiletpapier niet meer doorspoelen en maakt uw wc een vreemd geluid? Dan is waarschijnlijk uw WC verstopt. Dat is erg vervelend want we maken meerdere malen per dag gebruik van het toilet. Het is dus belangrijk dat de wc zo spoedig mogelijk weer normaal doorspoelt.

Toilet ontstoppen

Een verstopping in het toilet kan meerdere oorzaken hebben. Meestal gaat het om het gebruik van te veel wc-papier of het doorspoelen van zaken die eigenlijk niet door het toilet gespoeld moeten worden zoals bijvoorbeeld keukenpapier, vet, vochtige doekjes of producten voor vrouwelijke hygiëne. U kunt de verstopping zelf proberen te verhelpen door een ontstopper te gebruiken. Het is ook mogelijk dat de verstopping wordt veroorzaakt door een slecht vullende en doorspoelende stortbak. Deze loopt niet voldoende of te langzaam vol of het water blijft juist doorlopen. Controleert u dan de vlotter.

Bevindt de verstopping zich elders in het riool?

Wanneer een verstopping van uw wc een terugkerend probleem is, kan de verstopping zich ook elders in het riool bevinden. Bijvoorbeeld doordat het riool beschadigd is en daardoor niet meer goed aansluit. Nader onderzoek is nodig om tot een juiste indicatie en structurele oplossing te komen. Voordat nader onderzoek gedaan wordt, overleggen wij eerst met u.

Professioneel en snel

Lukt het niet om zelf het probleem te vinden of op te lossen? Bel dan Springer Ontstoppings Service. Wij verhelpen uw probleem professioneel en snel. Bij Springer Ontstoppings Service snappen wij dat u zo snel mogelijk weer gebruik wilt maken van uw toilet. Onze deskundige medewerkers beschikken over de meest moderne apparatuur om uw probleem adequaat op te sporen en op te lossen.

Springer Ontstoppings Service is al jaren een begrip in de regio Zuid-Holland als het gaat om snelle en betrouwbare oplossingen voor een betaalbare prijs voor alle soorten riool- of afvoerproblemen.

De grote vakkennis van riolen, afvoerinstallaties, de kundige en bevlogen medewerkers en de meest moderne apparatuur zorgen ervoor dat problemen niet alleen snel opgelost, maar ook vermeden kunnen worden. Een goede installatie, periodiek onderhoud, duidelijk en degelijk advies, en vooral zo snel mogelijk ter plaatse zijn als een probleem zich voordoet, zijn de speerpunten van de werkwijze van Rioolservice SOS.

Het bedrijf staat bekend om de duidelijke transparante wijze van communiceren over de oorzaak van het probleem, de kundige aanpak van de oplossing en een reële opgave van de kosten die ermee gemoeid zijn. De medewerkers van Rioolservice SOS blijven eigenaar van het probleem totdat het samen met de klant is opgelost. Deze manier van werken wekt vertrouwen.

Starttarief ontstoppen en reinigen € 135 Inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 30 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er € 28,75 eur per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button