Lekkage of wateroverlast

Starttarief inspecteren en detecteren €225 inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er €38,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Wateroverlast of lekkage door regenval of verstopping?

Ieder jaar is het wel raak. Na een flinke bui kan er snel waterschade ontstaan. Voornamelijk in de herfst- en wintermaanden krijgt het riool het zwaar te verduren. Ons klimaat lijkt ieder jaar extremer te worden. Na flinke regenval kan er een hoop overlast ontstaan door bijvoorbeeld ondergelopen kelders of kruipruimtes, maar ook kunnen er op verschillende plaatsen lekkages ontstaan. De meest voorkomende lekkage is een lekkage van het dak, een verstopte regenpijp of afvoer. Het rioolstelsel heeft vaak onvoldoende capaciteit om bij hevige of langdurige zware regenval al het water tijdig te verwerken.

Herkent u deze klachten?

Komt het water van uw toilet weer omhoog? Dan lijkt de afvoer verstopt. Bij een verstopte regenpijp of een lekkage van het dak bestaat de kans dat vocht via de muur of plafond in de woning terecht komt. De putten kunnen de hoeveelheid water ook niet meer aan en veroorzaken daardoor dat kelders onder water komen te staan. Helaas ontdekt u deze klachten meestal pas na een extreme regenbui. Het is van belang om hierop snel te handelen zodat de schade beperkt kan blijven.

Een verstopte regenafvoer

Tijdens de herfst en winter kan hevige regenval in combinatie met de hoeveelheid losse bladeren ervoor zorgen dat uw dakgoten, putten of zelfs uw riool verstopt raken. Zorg er daarom voor dat u uw dakgoten regelmatig reinigt.

Wateroverlast in en rondom uw huis voorkomen

Wateroverlast is zeer vervelend en kan veel schade aanrichten. Wanneer u Springer Ontstoppings Service direct inschakelt zorgen wij ervoor dat het snel en goed verholpen wordt. Wij beschikken hiervoor over moderne en professionele apparatuur. Heeft u last van terugkerend wateroverlast? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden om te achterhalen wat de oorzaak is en hoe we het probleem kunnen verhelpen.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button