Parkeergarages

Bedrijven en winkelgebieden stellen vaak parkeerplekken beschikbaar voor hun bezoekers in een parkeergarage. De parkeergarage wordt gezien als een verlengstuk van het bedrijf. U wilt dus graag dat deze er netjes en verzorgd uitziet. 

Wateroverlast

Garages liggen vaak onder de grond of zijn slechts gedeeltelijk overdekt. Bij flinke regenval is de kans op wateroverlast groot. Het regenwater stroomt de parkeergarage in of het water loopt niet snel genoeg weg waardoor er grote plassen ontstaan. Veelal zijn parkeergarages voorzien van pompputten en een draingoot om voor snelle waterafvoer te zorgen tijdens hevige regenbuien. Wanneer de pompputten het water niet meer af kunnen voeren ontstaat er wateroverlast. Dat is niet alleen vervelend, maar kan ook gevaarlijke situaties tot gevolg hebben. Denk hierbij aan slipgevaar voor auto’s en het gevaar van uitglijden van voetgangers. Dit kan de nodige schade opleveren. Het is van belang dat u de parkeergarage zo snel mogelijk laat leegzuigen en reinigen. Zo kunnen bezoekers veilig gebruik maken van de parkeergarage.

Onderhoud

Om de kans op wateroverlast te minimaliseren raden wij u aan de pompputten in uw garage regelmatig te laten leegzuigen en reinigen. Dit verkleint de kans dat een put verstopt raakt of het vele water niet af kan voeren. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud en reiniging van de put voor een verlenging van de levensduur. Springer Ontstoppings Service kan u deze zorg uit handen nemen. Wij beschikken over bevlogen medewerkers en moderne apparatuur om uw garage schoon en droog te houden.

Snelle actie vereist?

Mocht zich een situatie voordoen waarbij er sprake is van wateroverlast in uw parkeergarage dan begrijpen wij dat er een snelle oplossing geboden moet worden om de veiligheid van uw bezoekers te waarborgen. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om uw probleem naar tevredenheid op te lossen.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button