springer-rioolservice-okt4

Pompputten

Een pompput is een put met een ingebouwde vuilwaterpomp die het instromende (afval)water wegpompt naar een hoger gelegen riool. Een pompput kan hemelwater, afvalwater en industrieel afvalwater verwerken. Bijvoorbeeld in een kruipruimte of ondergrondse parking wordt gebruik gemaakt van een pompput om wateroverlast te voorkomen. Doordat deze locaties lagergelegen zijn, moet het water omhoog gepompt worden.

Leegzuigen en reinigen van uw pompput

Doordat een pompput grote hoeveelheden afvalwater verwerkt waarin vaak vuil of zand aanwezig is, ligt het gevaar van storingen en slijtage op de loer. De pompput dient u regelmatig leeg te zuigen. De binnenkant van de pompput zult u moeten ontdoen van slib en vervolgens kunt u deze grondig reinigen. Zo vermindert u het risico op schade bij wateroverlast.

Onderhoud

Goed onderhoud van een pompput is van belang voor een langere levensduur van de pomp. Voor het leegzuigen, reinigen en onderhouden van pompputten is heeft u de juiste apparatuur nodig. Springer Ontstoppings Service beschikt over moderne apparatuur en bevlogen medewerkers die weten wat ze doen. Wij kunnen een onderhoudsplan voor uw pompput opstellen. Een schonere pompput heeft een langere levensduur en minder kans op storingen en slijtage. De onderhoudskosten leveren u een besparing op ten opzichte van de kosten die gemaakt moeten worden door (onnodige) storingen.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Springer Ontstoppings Service heeft reeds jarenlange ervaring. Voor het leegzuigen, reinigen en onderhoud van uw pompput of septicput bent u bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers informeren u graag over onze werkwijze en eventuele periodieke kosten wanneer wij voor uw onderhoud zorgdragen. Wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 015-215-5008 of e-mailen via info@rioolservice-sos.nl. Voor storingen zijn wij 24 uur per dag, zeven dag in de week bereikbaar.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button