Riool Breuk

Starttarief inspecteren en detecteren € 225 inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er € 38,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Last van stank door een rioolbreuk?

Het kan voorkomen dat er een breuk in het riool komt. Meestal gaat dit gepaard met stank. Last van stank is dan ook al snel een aanwijzing die kan duiden op een rioolbreuk. Maar wat is een rioolbreuk nu precies? Een rioolbreuk is een breuk in het buizenstelsel van uw riolering. Dit is een ernstig probleem. Het verstoort de afvoer en kan veel schade aanrichten. Heeft u last van stank en denkt u dat er een rioolbreuk in uw riolering zit? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Springer Ontstoppings Service. Wij zijn gespecialiseerd in rioolproblemen en lossen dit zo spoedig voor u op.

Hoe ontstaat een breuk in het riool?

Een rioolbreuk kan meerdere oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak van een rioolbreuk, is het verzakken van de grond rondom een woning of (bedrijfs) pand. Door deze verzakking komt er dermate druk op uw riolering te staan, dat een breuk veroorzaakt kan worden. Het kan ook voorkomen dat de woning of (bedrijfs) pand al een verouderd rioleringsstelsel heeft. 

Hoe wij de rioolbreuk voor u op kunnen lossen?

Door middel van professionele hulpmiddelen en moderne technieken kunnen wij de breuk traceren en oplossen. Nadat we de breuk hebben gevonden, overleggen wij met u hoe we het rioolprobleem op kunnen lossen. Bijvoorbeeld door de gresbuis te vervangen door een rioolbuis van PP, PE of PVC. Vroeger werden de rioleringen veelal gemaakt van gresbuis. Een gresbuis is een (riool)buis gemaakt van vette klei en chamotte met een gladde en zeer harde afwerking. Deze verouderde materialen zijn zeer breukgevoelig waardoor er vaker een rioolbreuk kan voorkomen.

Heeft u een breuk in uw riool?

Denkt u last te hebben van een rioolbreuk? Neem dan direct contact met ons op. Springer Ontstoppings Service is al jaren een begrip als het gaat om snelle en betrouwbare oplossingen voor uw rioolproblemen.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button