Riool in kaart brengen

Starttarief inspecteren en detecteren €225 inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er €38,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Riool in kaart brengen

Door het buizenstelsel van het riool in kaart te brengen, wordt het opsporen en oplossen van een verstopping of lekkage vergemakkelijkt. Regelmatig komt het voor dat het verhelpen van een verstopping lastig is omdat er geen tekening aanwezig is en u niet precies weet waar en hoe het riool ligt. Het bepalen van de exacte ligging van uw riolering is dan vaak een hele klus. Om te voorkomen dat er onnodig lang gezocht hoeft te worden, kunnen wij het rioolstelsel detecteren en in kaart brengen.

Riool opsporen door middel van camera inspectie of detectie

Heeft u last van een terugkerende rioolverstopping? Onaangename geur, rioolvliegjes of stankoverlast? Wij kunnen, door gebruik te maken van camera’s, traceerpoeder, rookgenerator en detectieapparatuur, uw rioolbuisstelsel in kaart brengen, zonder onnodig sloop- en graafwerk. Wanneer onze deskundige medewerkers de oorzaak van het probleem achterhalen door gebruik te maken van camera inspectie of rookdetectie kan het voorkomen dat vooraf een reiniging van het riool nodig is om een duidelijk beeld te geven van de oorzaak van eventuele problemen.

De staat van uw riolering in beeld

Het in kaart brengen van de exacte ligging van uw riolering is vaak een enorme klus. De rioolleidingen liggen er vaak al jaren en het kan voorkomen dat de ontstoppingspunten niet meer exact bekend zijn. Met onze opsporingsapparatuur kunnen wij het rioolstelsel precies in kaart brengen.

Wilt u ook uw riool in kaart laten brengen?

Heeft u geen idee hoe en waar uw riolering loopt? Ook voor het in kaart brengen van de riolering bent u bij Springer Ontstoppings Service aan het juiste adres. Om de riolering in kaart te brengen hoeft er niet per definitie een probleem te zijn. Dit kan ook als de wens bestaat om het tracé van het riool in beeld te brengen voordat u aan een verbouwing begint bijvoorbeeld.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button