Riool ontluchting

Rioolservice SOS lost rioolproblemen in en rond uw huis of bedrijf snel en vakkundig op.

Certificering

Ontluchting van het riool

Een rioollucht hoeft niet altijd te ontstaan doordat zich ergens in uw riolering een verstopping bevindt. Stankoverlast kan ook veroorzaakt worden doordat de ontluchting van uw riool niet goed werkt. Voor de afvoer van uw afvalwater is lucht nodig. De lucht wordt onttrokken aan de beluchting van de ontluchtingspijp en zorgt ervoor dat uw afvalwater verplaatst wordt naar het hoofdriool. Wanneer deze pijp afgesloten is, zal het riool de lucht onttrekken aan afvoeropeningen die zich in de woning bevinden. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld het afvoerputje van de gootsteen of de wasbak. U hoort dan een borrelend geluid en hierbij komt vaak een rioollucht vrij.

Samen lossen wij uw stankoverlast op

Heeft u last van een rioollucht in uw woning of heeft u last van borrelende geluiden bij uw afvoer? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers beschikken over grote vakkennis van riolen en de verschillende soorten afvoerinstallaties. Zij kunnen voor u onderzoeken of de stankoverlast veroorzaakt wordt door de ontluchting van het riool, bijvoorbeeld omdat vogels een vogelnest erin maken en zo ervoor zorgen dat de ontluchtingspijp afgesloten wordt, of dat het probleem zich dieper in het riool bevindt. Zij adviseren u over mogelijke oplossingen. Wanneer blijkt dat het probleem zich dieper in het riool bevindt, dan beschikken zij over geavanceerde apparatuur om nader onderzoek te verrichten. 

Preventief onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Wij adviseren daarom periodiek, preventief onderhoud. Houd uw dakgoot schoon en laat uw riolering periodiek ontluchten en controleren volgens een onderhoudsplan. Springer Ontstoppings Service kan dit voor u verzorgen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Snel en vakkundig

Heeft u op dit moment last van stankoverlast of borrelende geluiden in uw woning. Neem dan contact met ons op. Wij detecteren de oorzaak van uw stankprobleem en lossen dit snel en vakkundig voor u op. 

Starttarief inspecteren en detecteren € 225 inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er € 38,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button