Is uw riool Verstopt?

Starttarief ontstoppen en reinigen € 115,-

Is uw riool Verstopt?

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er 25 euro per kwartier bij.
Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Is uw riool verstopt?

Heeft u last van vervelende, muffe luchtjes in huis en loopt het water in de wasbak of gootsteen niet meer goed weg? Dan heeft u zeer waarschijnlijk last van een verstopt riool. Een van de meest voorkomende problemen bij huishoudens en bedrijven, meestal veroorzaakt door aangroei van vet, voedsel of zeepresten in het riool. Een verstopt riool komt altijd op het verkeerde moment. Om ervoor te zorgen dat uw huishouden zo kort mogelijk hinder ondervindt van de verstopte riolering zult u het riool snel moeten ontstoppen.

Riool ontstoppen

Een kleine verstopping kunt u zelf proberen te verhelpen door het gebruik van een vloeibare ontstopper en het controleren en schoonmaken van de sifon. Het goed ontstoppen van het riool is echter vaak een lastige en vieze klus. Schakel daarom direct een specialist in om zo ernstigere problemen te voorkomen wanneer u merkt dat de verstopping niet zelf te verhelpen is.

Riool reinigen

Het reinigen van uw riool kan op 2 manieren. Mechanische reiniging vindt binnenshuis plaats waarbij uw afvoerleidingen via een geavanceerde methode schoon gefreesd worden tot de oorspronkelijke diameter. Reinigen onder hoge waterdruk vindt buitenshuis plaats na het mechanisch reinigen van uw afvoerleidingen. Het losgefreesde vuil wordt onder hoge druk naar het hoofdriool gespoten. Voorkomen is echter beter dan genezen. Het is daarom raadzaam om uw riool preventief te laten reinigen volgens een vooraf opgesteld onderhoudsplan. U verdeelt zo de kosten en sluit verrassingen zoveel mogelijk uit.

Snel en vakkundig!

Springer Ontstoppings Service lost uw rioolproblemen snel en vakkundig op. Onze deskundige en bevlogen medewerkers beschikken over grote vakkennis van riolen en afvoerinstallaties en staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om uw rioolprobleem adequaat op te lossen en u van preventief advies te voorzien om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.