Riool Verzakking

Starttarief inspecteren en detecteren € 225 inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er € 38,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Rioolverzakking

Heeft u last van een rioolverzakking? Dan wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Een rioolverzakking kan namelijk voor veel en vooral terugkerende problemen zorgen als het niet wordt gerepareerd. Heeft u een rioolstank in of om het huis of heeft u vaak last van verstoppingen in de afvoer van het toilet, keuken of badkamer? Dan kunnen dit signalen zijn van een rioolverzakking. 

Hoe ontstaat een rioolverzakking?

Het verzakken van het riool kan meerdere oorzaken hebben. Het kan komen doordat het buizenstelsel verouderd is of gewoon door slijtage aan het riool. Ook het inklinken van de grond, het afscheuren van het riool door spanning, een defect aan de rioolophanging, het ontbreken van flexibiliteit in de leidingen of zelfs wortelgroei kan voor verzakking zorgen.

Hoe herken ik een rioolverzakking?

Door het verzakken van een gedeelte van het rioolbuizenstelsel ontstaan onder andere terugkerende verstoppingen. Afvalwater moet zonder moeite naar het hoofdriool kunnen stromen. Indien dit niet gebeurt kruipt het water omhoog en hoopt water en vuil zich op. Na verloop van tijd zal het riool hierdoor verstopt raken. Bij een kleine verzakking kan het afvalwater vooralsnog zonder moeite het hoofdriool bereiken, maar doordat er altijd resten achterblijven in de riolering, zorgt dit voor problemen op de langere termijn. Bij een rioolverzakking ligt of hangt een afvoerbuis van de riolering (gedeeltelijk) met tegenschot. Uiteindelijk leidt een rioolverzakking tot de nodige problemen.

Last van een rioolverzakking?

Indien u vermoedt dat u last heeft van een rioolverzakking, maakt u dan een afspraak met Springer Ontstoppings Service. Onze bevlogen medewerkers kunnen u vertellen welke technieken wij in kunnen zetten om u riolering te inspecteren. Wij beschikken over moderne en professionele apparatuur om de rioolverzakking op te sporen voor een betaalbare prijs. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken via telefoonnummer: 015-215-5008.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button