Rook inspectie

Rioolservice SOS lost rioolproblemen in en rond uw huis of bedrijf snel en vakkundig op.

Certificering

Rookdetectie

Het kan voorkomen dat u last heeft van nare luchtjes in huis of misschien herkent u een duidelijk rioollucht, maar heeft u geen idee waar dit vandaan komt. De afvoer van uw sanitaire voorzieningen lopen gewoon door, de gootsteen lijkt niet verstopt, maar toch lijkt er een probleem met uw riool. Rookdetectie kan dan toegepast worden om de oorzaak van deze luchtjes te achterhalen, zonder direct onnodig te graven of breken. Springer Ontstoppings Service beschikt over de juiste middelen om, d.m.v. rookdetectie, te detecteren waar het rioolprobleem zich bevindt.

Hoe werkt rookdetectie?

Stankoverlast is vaak lastig te detecteren. Onze vakkundige medewerkers zetten daarom een rookgenerator in om de nare luchtjes zo snel en effectief mogelijk op te lossen. De uitgangen van het riool worden afgesloten en de rookgenerator zorgt ervoor dat de riolering gevuld wordt met milieuvriendelijke rook. Op plaatsen waar zich een probleem voordoet in het riool, ontsnapt de rook door de daar aanwezige scheuren of gaten. Door deze vorm van detecteren in te zetten, kunnen wij de exacte plek vaststellen.

Goed advies

Wanneer door rookdetectie duidelijk wordt wat het probleem is, kunnen wij een goed advies uitbrengen over de mogelijke oplossingen zodat u zo snel mogelijk van alle nare luchtjes in huis verlost bent. Het is raadzaam om werkzaamheden aan uw riolering over te laten aan de vakman. Onze medewerkers beschikken over grote vakkennis en geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat uw problemen niet alleen opgelost worden, maar in de toekomst ook vermeden kunnen worden.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u van de rioollucht of nare luchtjes in uw huis af, maar lukt het niet om te achterhalen wat uw probleem veroorzaakt? Maakt u dan een afspraak met een van onze deskundige medewerkers. U kunt ons bereiken via 015-215-5008 of info@rioolservice-sos.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Starttarief inspecteren en detecteren € 225 inclusief BTW

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er € 38,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button