Schade aan uw riolering

Tarieven repareren en aanleg: “klik hier”

riool-repareren-springer-rioolservice

Schade aan uw riolering?

Schade aan uw riool is heel vervelend. Het levert problemen op met de afvoer van uw afvalwater naar de hoofdriolering. Het riool breekt of scheurt waardoor het sneller verstopt raakt. De bijkomende narigheden kunnen voor veel overlast zorgen in uw woning. Er kan vaak geen gebruik meer worden gemaakt van het toilet, de badkamer of keuken.

Wat kan de oorzaak zijn van schade aan uw riool?

Schade aan de riolering kan door verschillende oorzaken ontstaan. Oudere rioolbuizen zijn zeer breukgevoelig. Deze zijn vaak nog gemaakt van gresbuis of andere steenachtige materialen zoals bijvoorbeeld asbest. Een verzakking van het riool kan ook voor schade aan uw riool zorgen. Het riool kan hierdoor scheuren en uiteindelijk breken. Ook wanneer uw riool reeds vervangen is door een nieuwe pvc-buis.

Wortelgroei van bomen is ook een van de veel voorkomende oorzaken van rioolschade. Dit is vaak een terugkerend probleem. Wij kunnen de wortels proberen te verwijderen, maar wortels groeien opnieuw aan en kunnen dan opnieuw voor problemen zorgen.

Wanneer het riool repareren of vervangen?

Afhankelijk van het probleem kunnen er reparaties in en aan het riool worden uitgevoerd. Nadat wij het probleem van uw riool in kaart gebracht hebben, kunnen wij een deskundig advies uitbrengen. Gaat het om een breuk, scheur of gat in een rioolbuis dan kunnen wij het riool repareren. Wanneer het een verouderde riolering betreft kan het verstandig zijn om het riool geheel of gedeeltelijk te vervangen door pvc-buis om herhaling te voorkomen. Onze medewerkers zijn van alle technieken op de hoogte en beschikken over geavanceerde apparatuur waardoor het lang niet altijd nodig is om te graven of breken in uw tuin of bestrating om werkzaamheden aan uw riool te verrichten.

Wij helpen u graag!

Springer Ontstoppings Service levert snelle en betrouwbare oplossingen voor een betaalbare prijs. U kunt ons 24/7 bereiken op 015-215-5008

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button