Stank detectie

Rioolservice SOS lost rioolproblemen in en rond uw huis of bedrijf snel en vakkundig op.

Certificering

Veroorzaakt uw riool stankoverlast?

Een probleem in de afvoer of in uw riool kan een onaangename geur in uw woning verspreiden. Wanneer uw riolering een breuk of verzakking met lekkage vertoont kan dit zelfs leiden tot behoorlijke stankoverlast. Een vervelend probleem want het is niet altijd direct duidelijk waardoor de stank veroorzaakt wordt en welke schade er eventueel nog meer kan ontstaan. Wacht daarom niet te lang met het zoeken naar een oplossing.

Oorzaak opsporen door stankdetectie

Stankoverlast detecteren is een complexe taak. Stank kan door verschillende rioolproblemen veroorzaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een scheurtje in een leiding, een verstopping in een van de afvoeren in uw woning, schimmelvorming door lekkage, maar ook door een gebrekkige ontluchting van uw riool. Nare luchtjes komen door ieder klein kiertje uw woning binnen. Springer Ontstoppingsservice beschikt over geavanceerde apparatuur om de exacte locatie van het probleem op te sporen. Onze vakkundige medewerkers kunnen o.a. rookdetectie of camera inspectie inzetten wanneer het probleem niet direct te traceren is. 

Hoe werkt stankdetectie?

Rookdetectie stelt ons in staat om stank na te bootsen. Net zoals dat luchtjes door ieder kiertje kunnen ontsnappen, kan rook dat ook. Door het riool via een speciale, milieuvriendelijke rookgenerator te vullen met rook, kunnen wij lokaliseren waar de rook ontsnapt. Dit geeft aan waar zich een probleem voordoet. Mocht er verder onderzoek nodig zijn, dan kunnen wij een rioolcamera inzetten om uw riool te inspecteren. 

Stankoverlast verhelpen?

Nadat wij de oorzaak van uw stankprobleem in beeld hebben, kunnen wij u voorzien van een passend advies. Daarnaast beschikken wij over moderne apparatuur waardoor wij in staat zijn snel actie te ondernemen om tot uitvoering over te gaan zodat nare luchten definitief uit uw woning verdreven worden. Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Starttarief inspecteren en detecteren € 185,-

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 45 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er € 38,75 per kwartier bij.
Toeslagen: maandag tm vrijdag tussen 17:00 en 22:00 is er sprake van een avondtoeslag van 50%. Maandag tm vrijdag tussen 22:00 tot 8:00 én in het weekend en op feestdagen is er sprake van een toeslag van 100%.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button