24 uur per dag, 7 dagen per week
staan wij voor u klaar!

Rioolservice SOS: Springer Ontstoppings Service

Springer Ontstoppings Service is al jaren een begrip in de regio Zuid-Holland als het gaat om snelle en betrouwbare oplossingen voor een betaalbare prijs voor alle soorten riool- of afvoerproblemen.

De grote vakkennis van riolen, afvoerinstallaties, de kundige en bevlogen medewerkers en de meest moderne apparatuur zorgen ervoor dat problemen niet alleen snel opgelost, maar ook vermeden kunnen worden. Een goede installatie, periodiek onderhoud, duidelijk en degelijk advies, en vooral zo snel mogelijk ter plaatse zijn als een probleem zich voordoet, zijn de speerpunten van de werkwijze van Rioolservice SOS.

Het bedrijf staat bekend om de duidelijke transparante wijze van communiceren over de oorzaak van het probleem, de kundige aanpak van de oplossing en een reële opgave van de kosten die ermee gemoeid zijn. De medewerkers van Rioolservice SOS blijven eigenaar van het probleem totdat het samen met de klant is opgelost. Deze manier van werken wekt vertrouwen.

sos-springer-rioolservice-team

Starttarief ontstoppen en reinigen € 115,-

Dit tarief is inclusief:

  • Eerste 30 minuten werk
  • Voorrijkosten
  • Inzet materieel
  • BTW

Indien wij langer over onze werkzaamheden doen, komt er 25 euro per kwartier bij.
Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen.
Prijzen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaling uitsluitend contant of pin.

Rioolservice SOS in actie

Springer Ontstoppings Service

Al jaren vaste klant bij ROM B.V., een van de grootste specialisten en leveranciers van industriële rioolreinigingsapparatuur.

Hier een mooie impressie van onze nieuwste rioolreinigingsinbouwunit gedemonstreerd door ROM B.V.

Rioolservice SOS op Facebook

7 months ago

Het was een natte Januari en dat hebben we geweten!
Ondergelopen parkeergarages, liftschachten en winkelcentra. Met de zuigwagen van Rioolservice SOS is dat snel en vakkundig opgelost. Natuurlijk ... See more

« 2 of 15 »

Een greep uit onze klantenkring

SOS Springer Ontstoppings Service staat 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar om u te helpen met verstoppingen, lekkages, stankoverlast, reparaties, vervangingen, inspecties of andere vragen die te maken hebben met afvoeren.

Bellen kan via 015-215-5008 (lokaal tarief).
Mailen kan via info@rioolservice-sos.nl.
Mobiel pinnen is mogelijk bij de monteur.

De monteurs van Rioolservice SOS zijn altijd in de buurt van Den Haag, Ypenburg, Leidschenveen,Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Oude Leede, Delft, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Zevenhuizen, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek, Westland, Midden- Delfland, Drechtsteden.

Call Now Button