Camera inspectie

Wanneer u een probleem heeft in uw afvoer of uw riool dan is het niet altijd meteen duidelijk wat het probleem veroorzaakt of waar een verstopping zich precies bevindt. Het is niet wenselijk om direct onnodig te graven of breken om bij de dieper gelegen delen van uw afvoer en leidingen te komen om het probleem te achterhalen. Camera-inspectie biedt dan uitkomst. Springer Ontstoppings Service beschikt over moderne en geavanceerde apparatuur om uw riool inwendig te inspecteren en een advies uit te brengen.

Hoe werkt een camera inspectie?

Tijdens een camera inspectie brengen wij een geavanceerde, waterdichte rioolcamera in uw riool. Deze speciale camera volgt de weg van het rioolstelsel en inspecteert deze op gebreken, lekkages en verstoppingen. Een camera inspectie levert een gedetailleerd beeld op van de mogelijke problemen in uw riolering. Onze vakkundige medewerkers volgen de weg van de camera op een beeldscherm en kunnen de ernst van de situatie inschatten.

Inspectierapport van uw riool 

Na de camera inspectie worden de bevindingen vastgelegd in een inspectierapport. Dit inspectierapport wordt voorzien van beeldmateriaal. Wij omschrijven de mogelijke oplossing(en) en bieden een plan van aanpak. Op basis van de uitkomst van de camera beelden van de rioolinspectie kunnen wij een juiste inschatting van de kosten voor u opstellen. Indien nodig kunt u een inspectierapport overleggen aan uw verzekering of VVE.

Afspraak maken of advies?

Heeft u terugkerende problemen met uw afvoer of uw riool, lukt het niet om zelf het probleem te achterhalen of hebben eerdere ontstoppingen geen structurele oplossing geboden? Dan is het zinvol om professioneel advies in te winnen of een afspraak te maken voor een camera inspectie. Onze deskundige en bevlogen medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden die Springer Ontstoppings Service u kan bieden. Neem gerust contact met ons op via 0900-7671234 of info@rioolservice-sos.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Extra Info

Follow us on Facebook

Call Now Button