sos-springer-rioolservice-team

Wie zijn wij??

Springer Ontstoppings Service is 10 jaar geleden opgericht vanuit een visie: mensen zo snel en zo goed mogelijk helpen en vooral de beste kwaliteit te leveren. Want hoewel u niet zit te wachten op schoonmaak- of reinigingswerkzaamheden, of problemen met uw riolering, wilt u wel een goede service.

Jeffrey Springer (de vent achter de tent) heeft na 10 jaar werkervaring bij 2 rioolbedrijven het roer omgegooid en besloten om een eigen onderneming te starten (2009), na 5 jaar hard werken en een aardig vertrouwd klantenbestand opgebouwd te hebben was het tijd voor een compagnon!! Zijn broer Alexander Springer is de uitdaging aangegaan.

Springer Ontstoppings Service is in 10 jaar gegroeid tot een bedrijf wat alle mogelijkheden biedt om snel, deskundig, netjes en voordelig riool en afvoerproblemen op te lossen. Daarnaast kunt u profiteren van onze calamiteitenservice 24 uur per dag/ 7 dagen per week dit doen wij voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, VvE’s en overheden. We zijn ISO en VCA gecertificeerd.

Naast het reinigen van hoofdriolen, persleidingen, straatkolken, IBA-systemen, septictanks, vetvangers, olie-afscheiders, pompputten, rioolgemalen en vervuilde kruipruimtes houden wij ons ook bezig met het onderhouden en reinigen van dakgoten.

Springer Ontstoppings Service staat voor meedenken; meedenken op alle mogelijke manieren. Dit maken wij graag concreet. Problemen kunnen in vrijwel alle gevallen op verschillende manieren worden aangepakt. Springer Ontstoppings Service staat voor een aanpak die efficiënt en duurzaam is, bewaakt hygiëne en garandeert de beste kwaliteit. De kwaliteit wordt geborgd door continu te investeren in onze monteurs en techniek, de regionale bekendheid van het bedrijf is vermaard. Na 2014 werden grote investeringen gedaan in nieuwe technieken. Hierdoor kan ons bedrijf heden ten dage werkzaamheden verrichten, die slechts weinig bedrijven kunnen bieden. Er wordt vakkundig/ professioneel, veilig, schoon en milieuvriendelijk gewerkt. Vrijgekomen afvalstoffen worden milieuvriendelijk afgevoerd en gerecycled.

Onze missie; klanten tevreden maken. En dat doe je door tevreden, goed verzorgde medewerkers in te zetten, bij ons werken alleen maar professioneel opgeleide werknemers. Met een deskundige blik bekijken onze professionals iedere klus, om vervolgens in goed overleg met u het werk vast te stellen.

Het draait om gevoel, we zijn er om mensen te helpen. Dat geeft ons een goed gevoel. Wij knappen vaak smerig werk op, maar wanneer wij weggaan laten wij een plek achter die als nieuw aanvoelt. Zodat u met een goed gevoel achter blijft.

Ondanks dat Springer Ontstoppings Service een klein bedrijf is, kunnen wij mededelen dat wij zeer flexibel, intiem en een innovatief bedrijf zijn. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Met de beschikking over een modern wagenpark en personeel met ervaring zijn wij in staat om alle problemen op te lossen. Geen wonder dat wij een groot aantal bedrijven al jarenlang tot onze vast klantenkring mogen rekenen, een klantenkring die alleen maar blijft groeien.

Nakomen van afspraken, snel reageren op calamiteiten, een goede service en bijkomend ook nog eens een zeer scherpe prijs gecombineerd met modern materiaal zorgen ervoor dat onze diensten ook ver buiten de regio gewaardeerd worden.